Logo Streekziekenhuis Koningin Beatrix.
 
Klik op deze knop om alle folders te doorzoeken.Zoek folders
Klik op deze knop om dit document te printen.Print pagina
Klik op deze knop om dit document als PDF te downloaden.Download PDF
Klik op deze knop om de tekstgrootte te vergroten.Grotere tekst
Klik op deze knop om de tekstgrootte te verkleinen.Kleinere tekst

Folder informatie logo

Algemeen

Betaald parkeren

Betaald parkeren

De knop om deze folder als favoriet te markerenFavorietDe knop om deze folder per email door te sturen.Stuur door
Waarom betaald parkeren
Vanaf 2010 betaalt u voor parkeren bij het Streekziekenhuis Koningin Beatrix. Het parkeerterrein van het ziekenhuis is in dat jaar verbeterd. Wij bieden u meer parkeerplaatsen, ruimere parkeervakken en betere bestrating en verlichting. Ook wordt het parkeerterrein 24 uur per dag bewaakt, 7 dagen per week. Uiteraard brengt het onderhouden van dit parkeersysteem kosten met zich mee. De parkeergelden dekken een deel van deze kosten. Wij vragen hiervoor vriendelijk uw begrip.

Hoe werkt het parkeersysteem
Wij werken met parkeerkaarten. Bij de ingang van het parkeerterrein staan slagbomen. Voordat u het terrein oprijdt, trekt u een kaartje uit de automaat vóór de slagboom. De slagboom opent zich daarna. U neemt het kaartje mee, omdat u dat later nodig hebt om te betalen.

Verlaat u het parkeerterrein binnen 30 minuten, dan hoeft u niets te betalen en kunt u direct met het kaartje vrij uitrijden. Voordat u het ziekenhuis verlaat betaalt u bij een van de betaalautomaten U kunt kiezen uit de volgende manieren van betalen:
Stop uw kaartje in de invoergleuf en lees op het beeldscherm wat u moet betalen. Na betaling neemt u uw kaartje mee. U hebt nu 30 minuten tijd om het parkeerterrein te verlaten. De slagboom gaat open nadat u het parkeerkaartje in de automaat vóór de uitrijslagboom hebt ingevoerd. Als dat niet gebeurt, kunt u op de knop op de automaat drukken. Via de intercom krijgt u dan contact met een medewerker van het parkeerbeheer (Scanton).

Parkeertarieven

De onderstaande parkeertarieven gelden 24 uur per dag, 7 dagen in de week:
Een weekkaart koopt u in de winkel in de centrale hal. U betaalt € 10,00 borg. Dit bedrag krijgt u terug bij inlevering van de kaart in de winkel. U krijgt dan een uitrijkaart. De weekkaart kunt u opladen bij de parkeerbetaalautomaat rechts van de hoofdingang (buiten, onder de overkapping).

Spoedeisende hulp en Revalidatie dagbehandeling
Als u voor acute hulp op de Spoedeisende Hulp komt, trekt u eerst een kaart bij de ingang van het parkeerterrein van de Spoedeisende hulp. Na de behandeling krijgt u van de secretaresse van de Spoedeisende hulp een gratis uitrijkaart.

Als u voor controle komt op de Spoedeisende hulp of voor een bezoek aan de Revalidatie dagbehandeling dient u gebruik te maken van de algemene parkeerplaats. U betaalt dan ook de normale parkeertarieven. Bezoekers van de Revalidatie dagbehandeling kunnen door hun begeleider of taxi voor de ingang worden afgezet. Met de inrijkaart kan de taxi binnen 30 minuten de parkeerplaats weer gratis verlaten. De begeleider parkeert de auto op de algemene parkeerplaats.

Invalidenparkeerplaatsen
Mensen met een invalidenparkeerkaart parkeren op de parkeerplekken voor invaliden rechts bij de hoofdingang. Voor deze plekken gelden ook de normale parkeertarieven.

Hoofdingang ziekenhuis

Voor het brengen en ophalen van patiënten of passagiers is het mogelijk om met de auto tot voor de hoofdingang te rijden. Een vrijwilliger helpt u graag met in- en uitstappen. Daarna verzoeken wij u de auto zo snel mogelijk te parkeren op het parkeerterrein.

Vragen
Hebt u na het lezen van deze folder nog vragen, stelt u ze dan aan de medewerker van de beveiliging in de centrale hal. Meer informatie vindt u ook op onze website: www.skbwinterswijk.nl

Geheimhouding en recht op privacy
Alle medewerkers van ons ziekenhuis hebben een geheimhoudingsplicht. Verder heeft u als patiënt recht op privacy. Uitgebreide informatie hierover kunt u vinden in de folder ‘De rechten en plichten van de patiënt’. Deze is verkrijgbaar op de afdeling en bij de patiënteninformatie in de centrale hal. Daarnaast is deze folder te vinden op: www.skbwinterswijk.nl
Foldernummer: alg218 versie okt 19


PIMS™ folderportaal door 4CLOUD®
  |