Logo Streekziekenhuis Koningin Beatrix.
 
Klik op deze knop om alle folders te doorzoeken.Zoek folders
Klik op deze knop om dit document te printen.Print pagina
Klik op deze knop om dit document als PDF te downloaden.Download PDF
Klik op deze knop om de tekstgrootte te vergroten.Grotere tekst
Klik op deze knop om de tekstgrootte te verkleinen.Kleinere tekst

PiMS folder informatie logo

Dermatologie

Dermatologisch dagbehandelingscentrum

Dermatologisch dagbehandelingscentrum

DDC

De knop om deze folder als favoriet te markerenFavorietDe knop om deze folder per email door te sturen.Stuur door
In overleg met uw behandelend dermatoloog heeft u besloten tot een behandeling in het DDC. Dit staat voor Dermatologisch Dagbehandelings Centrum. De behandeling vindt plaats op polikliniek Dermatologie. In deze folder staat de gang van zaken in het DDC in grote lijnen beschreven. Meer informatie ontvangt u tijdens de behandeling van de dermatologie-verpleegkundige. Met vragen of problemen kunt u altijd bij haar terecht. Uw partner, ouders of verzorgers zijn bij elk bezoek van harte welkom.

Het DDC-team
Het team bestaat uit dermatologen, dermatologie-verpleegkundigen en een psycholoog.

Doel van de behandeling
Eerste bezoek
Nadat u besloten heeft tot behandeling in het DDC, verzoeken wij u (om de data van behandeling af te spreken) binnen vijf tot zeven werkdagen een afspraak te maken tijdens het spreekuur van de dermatologie-verpleegkundige (van het Dermatologisch Dagbehandelingcentrum (DDC). U hebt een formulier met de bereikbaarheidstijden mee gekregen. Voor het eerste bezoek kan extra tijd gepland worden. Wij vragen u op de dag van de behandeling een geldig legitimatiebewijs mee te nemen. Dit is een paspoort, identiteitskaart, rijbewijs of vreemdelingendocument.

Vervolgbezoeken

Afhankelijk van het behandelplan worden er vervolgafspraken gemaakt. De duur van de totale behandeling is van tevoren moeilijk aan te geven. Voor iedere patiënt wordt een individueel behandelplan opgesteld. Er vindt regelmatig overleg plaats tussen de dermatologie-verpleegkundigen en de dermatoloog.

Als de behandeling beëindigd is, kunt u, bij eventuele verergering of opnieuw optreden van uw huidaandoening, altijd weer contact opnemen met de medewerkers van de DDC afdeling, telefoonnummer: 0543 54 44 25.

Vragen
Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, aarzel dan niet om deze te stellen. U kunt hiervoor contact opnemen met de polikliniek Dermatologie in Winterswijk. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.30 - 16.30 uur bereikbaar op telefoonnummer:
0543 54 42 75.

Geheimhouding en recht op privacy

Alle medewerkers van ons ziekenhuis hebben een geheimhoudingsplicht. Verder heeft u als patiënt recht op privacy. Uitgebreide informatie hierover kunt u vinden in de folder ‘De rechten en plichten van de patiënt’. Deze is verkrijgbaar op de afdeling en bij de patiënteninformatie in de centrale hal. Daarnaast is deze folder te vinden op: www.skbwinterswijk.nl


Foldernummer: der439 versie jan 24


PIMS™ folderportaal door 4CLOUD®
  |