Logo Streekziekenhuis Koningin Beatrix.
 
Klik op deze knop om alle folders te doorzoeken.Zoek folders
Klik op deze knop om dit document te printen.Print pagina
Klik op deze knop om dit document als PDF te downloaden.Download PDF
Klik op deze knop om de tekstgrootte te vergroten.Grotere tekst
Klik op deze knop om de tekstgrootte te verkleinen.Kleinere tekst

PiMS folder informatie logo

Wondzorg

Digitale bril

Digitale bril

Smart Glass

De knop om deze folder als favoriet te markerenFavorietDe knop om deze folder per email door te sturen.Stuur door
U bent in ons ziekenhuis onder behandeling voor wondzorg. Voor het beoordelen van de wond moet u regelmatig naar het ziekenhuis komen. Om deze bezoeken te verminderen hebben wij in overleg met de thuiszorg gekozen voor een andere mogelijkheid hiervoor, namelijk met een digitale bril.

De digitale bril
Een digitale bril is een draagbare computer in de vorm van een bril. Met deze bril kan de wijkverpleegkundige vanuit uw huis bellen naar de wondconsulent in het ziekenhuis. De wondconsulent kan dan door de bril van de wijkverpleegkundige meekijken en praten hoe het met u gaat. De wondconsulent kan uw wond dan ook bekijken. U kunt via de wijkverpleegkundige vragen stellen aan de wondconsulent.Het voordeel voor u is dat u minder vaak naar het ziekenhuis hoeft en wij in het ziekenhuis goed op de hoogte zijn over hoe het met u gaat.

Tot slot
Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met de medewerkers van het wond coördinatiecentrum (WCC) . Het WCC is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 16.00 uur onder tel nr 0543 54 45 23 of email: wondzorg@skbwinterswijk.nl

Als u verhinderd bent om uw afspraak na te komen, verzoeken we u zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen en de afspraak te verzetten. Op die manier kunnen we in uw plaats een andere patiënt helpen.

Geheimhouding en recht op privacy

Alle medewerkers van ons ziekenhuis hebben een geheimhoudingsplicht. Verder heeft u als patiënt recht op privacy. Uitgebreide informatie hierover kunt u vinden in de folder ‘De rechten en plichten van de patiënt’. Deze is verkrijgbaar op de afdeling en bij de patiënteninformatie in de centrale hal. Daarnaast is deze folder te vinden op: www.skbwinterswijk.nl


Foldernummer: wnd647 versie apr 24


PIMS™ folderportaal door 4CLOUD®
  |