Logo Streekziekenhuis Koningin Beatrix.
 
Klik op deze knop om alle folders te doorzoeken.Zoek folders
Klik op deze knop om dit document te printen.Print pagina
Klik op deze knop om dit document als PDF te downloaden.Download PDF
Klik op deze knop om de tekstgrootte te vergroten.Grotere tekst
Klik op deze knop om de tekstgrootte te verkleinen.Kleinere tekst

PiMS folder informatie logo

Continentiezorg

Verpleegkundig spreekuur continentiezorg

Verpleegkundig spreekuur continentiezorg

De knop om deze folder als favoriet te markerenFavorietDe knop om deze folder per email door te sturen.Stuur door
Continentiezorg is een verzamelnaam voor zorg die wordt verleend bij functiestoornissen in de uitscheiding van urine en/of ontlasting. Te denken valt aan:

De continentieverpleegkundige
In het SKB werken meerdere continentieverpleegkundigen: Nancy Berentsen, Annet Hesselink en Angelique Huijskes. Zij hebben zich gespecialiseerd in het geven van voorlichting, uitvoering van bepaalde handelingen en instructie bij continentiestoornissen. Ook werken ze samen met verschillende hulpverleners, zoals de uroloog, gynaecoloog, internist, chirurg, bekkenfysiotherapeut en gespecialiseerde verpleegkundigen.

De continentieverpleegkundige:
Wij proberen samen met u een oplossing te zoeken om uw ongemak zoveel mogelijk te verlichten/behandelen.

Voor wie is het spreekuur bedoeld?
Voor alle mensen die begeleiding, advies en instructie nodig hebben bij functiestoornissen in de uitscheiding van urine en/of ontlasting. Patiënten worden verwezen door een specialist of andere hulpverlener uit ons ziekenhuis.

Een afspraak maken
U hebt met uw specialist afgesproken om naar de continentieverpleegkundige te gaan. U hoeft niets te regelen. De continentieverpleegkundige maakt telefonisch een afspraak met u. Deze afspraak vindt meestal plaats binnen twee weken nadat ze de aanvraag heeft gekregen. Bij urgentie vindt deze eerder plaats. Het continentiespreekuur is op verschillende dagdelen. U maakt hiervoor samen een afspraak. Op de afgesproken dag en tijdstip neemt u plaats in de wachtkamer op polikliniek Urologie (route 1.2). U wordt daar door één van de continentieverpleegkundigen opgehaald. Wilt u een geldig legitimatiebewijs meenemen? Dit is een paspoort, identiteitskaart, rijbewijs of vreemdelingendocument.

Kosten
Er zijn geen kosten verbonden aan het bezoeken van het continentiespreekuur.

Vragen
Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met donderdag (sporadisch op vrijdag) via telefoonnummer 0543 54 46 92 of per e-mail via SVUC@skbwinterswijk.nl. Bij geen gehoor kunt u van maandag tot en met vrijdag contact opnemen met de polikliniek Urologie, via telefoonnummer 0543 54 46 30.

Geheimhouding en recht op privacy
Alle medewerkers van ons ziekenhuis hebben een geheimhoudingsplicht. Verder heeft u als patiënt recht op privacy. Uitgebreide informatie hierover kunt u vinden in de folder ‘De rechten en plichten van de patiënt’. Deze is verkrijgbaar op de afdeling en bij de patiënteninformatie in de centrale hal. Daarnaast is deze folder te vinden op: www.skbwinterswijk.nl


Foldernummer: uro319 versie okt 23


PIMS™ folderportaal door 4CLOUD®
  |